Tjenester


BlueFjords Datasenter tilbyr vi ulike leiemodeller basert på kundens behov. Som minimum håndterer Bluefjords fasiliteringstjenester og leier ut rackplass med nødvendig tilgang til nettverk. Sikker, rikelig og redundant strøm sikret med batteribanker og generator. I datasenteret har BlueFjords tilgjengelig inntil 15 MW 100% fornybar energi. Høyeffektive og moderne UPS’er med god batteritid og redundant kjøling basert på siste teknologi i indirekte luft til luft kjøling. Dersom det skulle være behov for mer strøm enn 15 MW, så er dette tilgjengelig fra kraftverket like ved. Området er også regulert for å ivareta en utvidet utbygging.

Datasenteret sine kjernesystemer har levert 100% oppetid siden åpningen i 2015.

Datasenterareal

BlueFjords tilbyr den sikreste og beste fullservice IT housing for kunder som fokuserer på digital sikkerhet. Vi tilbyr kundetilpasset leie av:

  • Rackplass
  • Whitespace (areal)
  • Kube
  • Datahall

Strøm og kjøling

BlueFjords sin IT-housing blir levert med UPS, doble powersupply og Norges første datasenter som oppnådde 100% frikjøling (luft-til-luft).

Jostedalsbreen er en temperert bre, det vil si at det renner vann under, og breen ligger på trykksmeltepunktet. Dette vatnet blir brukt til energiproduksjon.

Breen er Norges største ferskvannskilde.

Konnektivitet

BlueFjords er «carrier-neutral», men kan være behjelpelig med å etablere kommunikasjon til/fra datasenteret. I samarbeid med telekom-partnere har vi etablert effektive og prisgunstige kommunikasjonsløsninger uansett hvor du befinner deg.

  • – Flere høykvalitets fiberkanaler tilgjengelig
  • – Flere veier inn i det europeiske markedet fra Oslo tilgjengelig

Energimonitorering

BlueFjords tilbyr sine kunder om ønskelig energimåling av netto forbruk I rack-et. Avrekning opp mot datasenterets unike PuE (power usage effectiveness).

Verdiøkende tjenester

I tillegg til housing av virksomhetskritisk utstyr, kan vi tilby kunde flere datasenter administrerte tjenester, der du kan velge din ideelle kombinasjon av fasiliteter og driftsstøtte.

Mengde og størrelser etter eget behov og ønsker. Det er også mulighet for gjestekontor dersom du i en periode trenger nærhet til dine installasjoner.

Ta kontakt for info om vilkår, fasiliteter og priser ( +47 95 16 36 17 ).